Recreatie formule Rodeostier


Onze recreatieformule hoort thuis op elk type feest, een opendeurdag of braderie, een personeelsfeest, een party, een vrijgezellenfeest of een ... kortom voor elke feestelijke gelegenheid.

Rodeostier huren voor alle leeftijden

De rodeostier voor party's wordt omkadert door een prettig gestoorde animator (*) met zorgvuldig uitgekozen themamuziek (Krachtige muziekinstallatie inbegrepen). Met andere woorden; hiermee huur je een volledig concept waar je op het feest zelf geen omkijken meer aan hebt maar waarover je gasten nog lang zullen nakeuvelen ...

 
Rodeostier Voor kinderen

De "rodeostier voor kinderen" is speciaal ontwikkeld voor de kleinste rodeorijders. De snelheid, bewegingen en intensiteit van de bewegingen worden afgestemd op de mogelijkheden van het kind.
Deze rodeostier heeft een ludiek uitzicht waardoor hij meteen in de smaak zal vallen van het jeugdig publiek.


Natuurlijk bestaat de mogelijkheid twee aparte stieren op jouw evenement neer te planten, de rodeostier voor elke leeftijd en de rodeostier voor kinderen. O ja ... wist je dat wij ook nog vele andere westernattracties hebben ? Ja, zelfs westernpakketten !

 

Wedstrijdformules Rodeostier


Dit zijn beide unieke concepten ! Voor feestorganisatoren die een competitie element willen inbouwen ...

Rodeostier huren - rodeobullcontest Rodeo verhuur - één stier Rodeostier huren - rodeobull twin contest Rodeo verhuur - twee stieren - synchroon
huren
The Rodeo Bull Contest

Nestel uw gasten in
de bullriders ranking !

huren
Rodeo Bull Twin Contest

TWEE RODEOSTIEREN !
Enig in Belgie en Nederland ...