Rodeostier huren - voorwaarden
Goede afspraken maken goede vrienden !

… een uitspraak met een wolk vol wijsheid, daarom enkele van onze belangrijkste voorwaarden op een rijtje ;

  • Standaard gelden alle prestaties voor een periode van drie (3) opeenvolgende, ondeelbare uren.
  • Wij komen bij u aan, minstens 1 uur voor de start van de prestatie. Uiteraard verwachten wij iemand van uw organisatie ter plaatse.
  • Onze prestaties kunnen zowel binnen als buiten doorgaan. Indien het evenement doorgaat in een ruimte zal deze ruimte normaal toegankelijk te zijn en zonder hindernissen zoals bijvoorbeeld (meerdere) trappen.
  • De opstellingsplaats voor de wedstrijd- of recreatiestier heeft een minimum oppervlakte van 6 op 6 meter, voor de twee aaneengesloten rodeostieren een minimum oppervlakte van 10 op 6 meter. Voor beiden geldt een minimum hoogte van 2,60 meter.
De standaard uitrusting bij het huren van een rodeostier
  • De opstellingsplaats zal vlak, proper en veilig zijn. Er mogen zich geen voorwerpen of elementen bevinden die de attractie zouden kunnen beschadigen of ernstig zouden kunnen bevuilen, noch de deelnemers zouden kunnen verwonden.
  • De organisator voorziet minstens 1 persoon om te helpen bij in- en uitladen van de benodigde onderdelen.
  • De organisator staat in voor de nodige vergunningen, eventuele toelatingen, Billijke vergoeding, Sabam, enz...
  • De organisator zorgt voor voldoende elektriciteitsaansluitingen. Er dient per attractie minstens 1 elektriciteitsaansluiting te worden voorzien van 220 V – 16 A . De aansluiting komt in de onmiddellijke nabijheid van de opstellingsplaats.
Dit zijn zowat de meest belangrijke voorwaarden. Voor specifiekere vragen kan u steeds en vrijblijvend contact met ons opnemen op info@lauwi.be, +32 (0)479/41.10.41 (GSM) of via een van de andere communicatiemogelijkheden op deze site. Uiteraard zal de volledige versie u worden toegezonden bij de boeking.

Interessante links
SABAM   www.sabam.be
Billijke Vergoeding   www.bvergoed.be