Recreatie formule Rodeostier
Quick Links :
Rodeostier voor alle leeftijden
Rodeostier voor Kinderen

Worldwide Rodeo Bull Contest
Rodeo Bull Twin Contest

Een Rodeostier voor alle leeftijden

Voor een rodeo-ervaring op elk leeftijdsniveau
De rodeostier voor alle leeftijden Een mechanische rodeostier op uw evenement is een trekpleister voor jong en oud! De rodeostier kan zowel worden gehuurd voor een opendeurdag of braderie, een personeelsfeest, een party, een vrijgezellenfeest of een ... kortom voor elke feestelijke gelegenheid. Deze formule kan (zonder meerprijs) worden omkadert door een prettig gestoorde animator met specifieke en zorgvuldig uitgekozen themamuziek (Muziekinstallatie inbegrepen). Met andere woorden; hiermee huur je een volledig concept waar je op het feest zelf geen omkijken meer aan hebt maar waarover je gasten nog lang zullen nakeuvelen ...

De spelregels zijn eenvoudig ...
zo lang mogelijk blijven zitten op de rodeostier.

Daar het er 'soms ruig kan aan toe gaan' hebben wij de grootste zorg besteed aan de veiligheid. Zoals steeds worden onze rodeostieren enkel bediend door onze eigen mensen met een jarenlange ervaring. Niet wij maar uw gasten zijn de vedetten van de rodeostier ...

Presentatie

Indien u als eerste de stier huurt, op de door u gekozen datum, krijgt u er GRATIS een krachtige muziekinstallatie en presentator bovenop. Het geheel wordt op die manier omkadert met zorgvuldig uitgekozen themamuziek, aangevuld met de nodige geluidseffecten.

Regen, Felle zon, duisternis ?

Optioneel kunnen wij zorgen voor een overdekking. Hierdoor moet de rodeostier in open lucht niet worden stilgelegd door plotse weersomstandigheden zoals bv regen. Uiteraard dienen we er rekening mee te houden dat alles op een veilige manier verloopt (bv regen met hevige windstoten).
Een attractie zoals de rodeostier spreekt 's avonds meer aan met een juiste belichting, ook daar kunnen wij optioneel voor zorgen.

Anders ...

Wens je een rodeostier voor KINDEREN? Door onze enthousiaste presentatie ongetwijfeld een topper op uw feest ...

Heb je nog vragen?
Aarzel niet ons te contacteren!

+32 (0)479 41 10 41