Recreatie formule Rodeostier
Quick Links :
Rodeostier voor alle leeftijden
Rodeostier voor Kinderen

Worldwide Rodeo Bull Contest
Rodeo Bull Twin Contest

Een Rodeostier voor Kinderen

De vriend van elk kind
De rodeostier voor kinderen De rodeostier voor kinderen is een veelzijdige formule. De snelheid en intensiteit van de bewegingen worden systematisch aangepast aan de leeftijd en de mogelijkheden van het kind. De rodeostier kan "hard" gaan voor de oudere kinderen maar hij kan ook onmiddellijk zo worden aangepast dat papa of mama met hun peuter een verkennend tochtje kunnen maken.

De spelregels zijn eenvoudig ...
op de rodeostier zitten is belangrijker dan er af te vallen.

Veiligheid

De stier is volledig vervaardigd uit zachte materialen zodat geen enkele deelnemer zich kan bezeren. Veiligheid staat bij ons voorop, niet wij maar uw jeugdige rodeorijders zijn de vedetten !

Presentatie

Indien u als eerste de stier huurt, op de door u gekozen datum, krijgt u er GRATIS een krachtige muziekinstallatie en presentator bovenop. Het geheel wordt op die manier omkadert met zorgvuldig uitgekozen themamuziek, aangevuld met de nodige geluidseffecten.

Regen, Felle zon, duisternis ?

Optioneel kunnen wij zorgen voor een overdekking. Hierdoor moet de rodeostier in open lucht niet worden stilgelegd door plotse weersomstandigheden zoals bv regen. Uiteraard dienen we er rekening mee te houden dat alles op een veilige manier verloopt (bv regen met hevige windstoten).
Een attractie zoals de rodeostier spreekt 's avonds meer aan met een juiste belichting, ook daar kunnen wij optioneel voor zorgen.

Anders ...

Wens je een rodeostier voor alle leeftijden? Door onze enthousiaste presentatie ongetwijfeld een topper op uw feest ...

Heb je nog vragen?
Aarzel niet ons te contacteren!

+32 (0)479 41 10 41