Rodeostier wedstrijdformule
Quick Links :
Rodeostier voor alle leeftijden
Rodeostier voor Kinderen

Worldwide Rodeo Bull Contest
Rodeo Bull Twin Contest

The Rodeo Bull Contest !

Neem deel aan de wereldwijde "Rodeostier berijden" wedstrijd
wereldwijde Rodeo stier wedstrijd De wereldwijde Rodeo Bull Contest  is een totaal nieuw concept. Door het inplanten van een voorgeprogrammeerde microchip in de computerbesturing van de rodeostier wordt het mogelijk om alle deelnemende rodeostieren wereldwijd identiek dezelfde bewegingen te laten maken. Ook de intensiteit van deze bewegingen zijn dezelfde. Hierdoor krijgt elke deelnemer, waar ook ter wereld, dezelfde uitdaging voorgeschoteld. Het is voor uw gasten dan ook zeer leuk te weten op welke plaats ze staan in de ranking. Een competitie is geboren!

De spelregels zijn eenvoudig ...
zo lang mogelijk blijven zitten op de rodeostier.

Daar het er soms ruig kan aan toe gaan hebben wij de grootste zorg besteed aan de veiligheid. Zo is de stier volledig vervaardigd uit zachte materialen en kan de deelnemer de stier op eigen initiatief onmiddellijk laten stoppen. (Ook dit is volledig nieuw)

Presentatie

De wedstrijd wordt gepresenteerd door een ervaren animator. Het geheel wordt omkadert met zorgvuldig uitgekozen themamuziek, aangevuld met de nodige geluidseffecten.

Regen, Felle zon of is het wat duister?

Optioneel kunnen wij zorgen voor een overdekking (Ø 10 meter). Hierdoor moet de wedstrijd in open lucht niet worden stilgelegd door plotse weersomstandigheden zoals bv regen. Uiteraard dienen we er rekening mee te houden dat alles op een veilige manier verloopt (bv regen met hevige windstoten).
Een attractie zoals de rodeostier spreekt 's avonds meer aan met een juiste belichting, ook daar kunnen wij optioneel voor zorgen.

Anders ...

Wens je een rodeostier voor alle leeftijden? Door onze enthousiaste presentatie ongetwijfeld een topper op uw feest ...

Heb je nog vragen?
Aarzel niet ons te contacteren!

+32 (0)479 41 10 41